Privacybeleid

Voor het laatst bijgewerkt op: 22.10.2022

Samfinaco Limited ontwikkelt en publiceert sociale spellen voor het web en mobiele apparaten. Deze Privacyverklaring (deze 'Verklaring') beschrijft de manieren waarop Samfinaco Limited ('Studio', 'ons', 'onze' of 'wij') persoonsgegevens van onze gebruikers ('gebruikers' of 'u') verzamelt, opslaat, gebruikt, openbaar maakt of anderszins verwerkt in verband met hun gebruik van onze producten of diensten, met inbegrip van ons productaanbod zoals onze website beschikbaar op https://belka-games.com en Studio-game(s) geleverd op een mobiel platform of enig ander(e) product of dienst van Studio die deze Verklaring plaatst of ernaar linkt (elk een 'Dienst', gezamenlijk de 'Diensten'). Daarnaast beschrijft deze verklaring de rechten en keuzes met betrekking tot uw informatie die op u van toepassing kunnen zijn.

Deze Privacyverklaring bevat de volgende onderwerpen:

Mocht u vragen hebben over deze Verklaring of de manier waarop we persoonsgegevens verzamelen of gebruiken, neem dan contact met ons op zoals beschreven in het gedeelte 'Contact opnemen'.

  1. PERSOONSGEGEVENS DIE WIJ VERZAMELEN EN HOE WE DEZE VERZAMELEN

Wanneer u met onze Diensten interageert of ze gebruikt, verzamelen wij persoonsgegevens over u. Soms verzamelen we automatisch persoonsgegevens wanneer u interactie heeft met onze Diensten (bijv. informatie over hoe u met onze diensten omgaat) en soms verzamelen we de persoonsgegevens rechtstreeks van u wanneer u onze Diensten gebruikt (bijv. informatie die u ons geeft bij het instellen van uw account of gebruikersprofiel). Soms verzamelen wij persoonsgegevens over u van andere bronnen en derden, waaronder andere spelers.

  1. Informatie die wij automatisch of rechtstreeks van u verzamelen

Registratie-informatie

Wij kunnen u de mogelijkheid bieden een gebruikersprofiel in te vullen dat zichtbaar is voor andere gebruikers van Studio ('Account'). Als u een Account aanmaakt, kunt u ons uw naam, een gebruikersnaam, e-mailadres, een wachtwoord en andere informatie verstrekken die ons helpt te bevestigen dat u degene bent die toegang heeft tot uw Account. Wij kunnen dit doen via dialoogvensters in het spel, die u kunt overslaan. Als u zich aanmeldt bij de Diensten met Facebook Connect, verzamelen we informatie die zichtbaar is via uw Facebook-account, zoals: (1) uw voor- en achternaam, (2) Facebook-ID, (3) profielfoto/URL, en (4) lijst van Facebook-vrienden. Uw account kan worden gebruikt om u publiekelijk te identificeren als onderdeel van sociale functies van de Diensten, waaronder interactie tussen gebruikers, chat- of berichtenfuncties, openbare klassementen, één-op-één-competities en andere soortgelijke functies. Uw gebruikersnaam die aan uw Account is gekoppeld, is openbaar en wordt aan andere gebruikers getoond. Bovendien geeft uw gebruikersnaam anderen toegang tot informatie op uw gebruikersprofiel die als openbaar wordt beschouwd of die u in de instellingen van uw gebruikersprofiel als openbaar hebt aangemerkt.

Informatie uit het adresboek

Wij kunnen u ook de mogelijkheid bieden om uw contactpersonen te importeren of handmatig e-mailadressen in te voeren, zodat u uw contactpersonen in Studio kunt lokaliseren en uw contactpersonen kunt uitnodigen om samen met u gebruik te maken van de Diensten. Deze informatie wordt doorgaans verzameld door het gebruik van kits voor softwareontwikkeling van derden voor mobiele apparaten. Als u ervoor kiest om uw contactpersonen te importeren of handmatig e-mailadressen in te voeren, slaan wij deze contactpersonen op om u en uw contactpersonen te helpen om via onze Diensten contacten te leggen. U bent ervoor verantwoordelijk dat het delen van deze informatie met ons in overeenstemming is met de toepasselijke wetgeving. In sommige landen kan dit vereisen dat u toestemming krijgt van de mensen die u uitnodigt voordat u hun informatie deelt.

Technische informatie en gebruiksinformatie

Wanneer u onze Diensten opent, kunnen wij cookies en andere soortgelijke technologieën gebruiken om (i) bepaalde technische informatie over uw mobiele apparaat of computersysteem te verzamelen, waaronder het IP-adres, de ID van het mobiele apparaat (IDFA, Google Advertising ID of andere identificatoren), en de versie van uw besturingssysteem; en (ii) gebruiksstatistieken over uw interacties met de Diensten, waaronder de links, objecten, producten en voordelen die u bekijkt, aanklikt of anderszins mee interageert (ook bekend als 'Klikstroomgegevens'). Onze e-mails kunnen ook zgn. 'tracking pixels' bevatten die identificeren of en wanneer u een e-mail hebt geopend die wij u hebben gestuurd, hoe vaak u deze hebt gelezen en of u op links in die e-mail hebt geklikt. In verband met uw gebruik van bepaalde Diensten zullen wij een identificatiecode die vergelijkbaar is met een accountnummer aanmaken en aan uw apparaat toekennen. Daarnaast kunnen wij in bepaalde omstandigheden de naam verzamelen die aan uw apparaat is gekoppeld, het type apparaat, het telefoonnummer, het land en alle andere informatie die u naar keuze verstrekt, zoals de gebruikersnaam, de naam van het personage of het e-mailadres. Wij kunnen ook uw geschatte geografische locatie afleiden op basis van uw IP-adres.

Betaalgegevens

Wanneer u een product of dienst bestelt via de Diensten, met inbegrip van virtuele valuta of virtuele goederen, verzamelen wij bepaalde niet-financiële transactiegegevens met betrekking tot deze aankopen, waaronder wat u hebt gekocht, de prijs en de datum. Uw in-app-aankooptransacties worden verwerkt door externe betalingsverwerkers, zoals Apple (voor aankopen op iOS-apparaten), Google (voor aankopen op Android-apparaten) of Amazon (voor aankopen op Kindle-apparaten). De externe betalingsverwerkers verzamelen uw naam, telefoonnummer, e-mailadres, postadres, factuuradres en volledige creditcardgegevens zodat zij uw betaling kunnen verwerken. De externe betalingsverwerkers kunnen deze informatie ook bewaren om u in staat te stellen aanvullende artikelen via onze Diensten te kopen zonder dat u uw betalingsinformatie telkens opnieuw hoeft in te voeren. Externe betalingsverwerkers delen uw financiële informatie, zoals creditcardnummers, niet met ons. Houd er bovendien rekening mee dat de verwerking van transacties door externe betalingsverwerkers en het verzamelen en gebruik van uw persoonlijke gegevens onderworpen zijn aan hun servicevoorwaarden en privacybeleid, en dat aankopen via deze derde partijen ook onderworpen kunnen zijn aan aanvullend beleid. Wij raden u aan de servicevoorwaarden en het privacybeleid van deze externe partijen te lezen om meer te weten te komen over hoe zij met uw persoonsgegevens omgaan.

Informatie verzameld door of verstrekt aan de klantenservice

Wanneer u onze klantenservice om hulp vraagt, verzamelen en bewaren wij de contactgegevens die u verstrekt (doorgaans uw naam en emailadres), informatie over uw spel of activiteit op de Diensten en uw gebruikersnaam of ID-nummer. Wij bewaren ook de correspondentie en de daarin opgenomen informatie die u vrijwillig met ons deelt.

Communicatievoorkeuren

Wij kunnen informatie verzamelen over uw interesses en communicatievoorkeuren die u verkiest te verstrekken, bijvoorbeeld wanneer u zich abonneert op nieuws of waarschuwingen.

Enquêtes, gebruikersonderzoeken, wedstrijden en promotie-evenementen

Als u ervoor kiest deel te nemen aan, of formulieren in te vullen met betrekking tot Studio-enquêtes, projecten voor gebruikersonderzoek, wedstrijden (prijsvragen/wedstrijden), promotionele evenementen of soortgelijke activiteiten, verzamelen wij uw contactgegevens (zoals uw naam, e-mailadres en telefoonnummer, adres en postcode) om u in staat te stellen deel te nemen aan de activiteit en om ons in staat te stellen met u te communiceren, evenals alle andere informatie die wij u vragen te verstrekken ten behoeve van de activiteiten, waaronder audio- of video-opnamen, foto's en/of schermopnamen. In verband met Studio-enquêtes en projecten voor gebruikersonderzoek kunnen we ook uw leeftijd, geslacht, meningen, antwoorden op bepaalde onderzoeksvragen, opdrachten of enquêtes en andere persoonsgegevens verzamelen, in overeenstemming met de doeleinden van de Studio-enquête of het gebruikersonderzoek.

Bij gelegenheid kunnen wij ook uw verzend- en factureringsgegevens verzamelen om u bepaalde beloningen of incentives toe te sturen, bijvoorbeeld als u deelneemt aan een Studio-enquête of een project voor gebruikersonderzoek, een winnaar van een wedstrijd bent of als u onze producten of diensten koopt. Daarnaast kunnen we, als u deelneemt aan een evenement van ons of van een promotiepartner, ook uw persoonlijke gegevens verzamelen, waaronder uw naam, e-mailadres van het bedrijf en bedrijfsadres.

Uw deelname aan Studio-enquêtes, projecten voor gebruikersonderzoek, wedstrijden (prijsvragen/sweepstakes), promotionele evenementen of soortgelijke activiteiten is geheel vrijwillig.

  1. Informatie die we uit andere bronnen verzamelen

Wij kunnen informatie verzamelen of ontvangen van de volgende andere bronnen (i) andere gebruikers van de Dienst die ervoor kiezen om hun e-mailcontacten te uploaden, (ii) externe aanbieders van informatie, zoals digitale reclamebedrijven, en (iii) sociale netwerksites. Wij kunnen deze informatie combineren met de informatie die wij rechtstreeks van een individu verzamelen.

  1. Gevoelige of bijzondere categorieën van informatie

Wij vragen of proberen doorgaans geen gevoelige of bijzondere categorieën van informatie los te krijgen, maar u kunt ervoor kiezen ons dergelijke informatie te verstrekken in verband met bepaalde van de hierboven beschreven interacties, waaronder wanneer u ons team van de Klantenservice om hulp vraagt. De betekenis van gevoelige of bijzondere categorieën van informatie verschilt per rechtsgebied en kan bijvoorbeeld gezondheids-, genetische of biometrische gegevens omvatten, of nauwkeurige locatiegegevens.

  1. HOE WE UW INFORMATIE GEBRUIKEN

Wij gebruiken informatie die is verzameld via onze Dienst voor de in deze Verklaring beschreven of aan u bekendgemaakte doeleinden in verband met onze Dienst. Wij kunnen uw informatie bijvoorbeeld gebruiken om:

Het leveren van de Diensten

  • uw accounts voor de Diensten aan te maken en toegang te verlenen tot onze Diensten;
  • verbindingen met andere Studio-gebruikers te identificeren en voor te stellen;
  • onze Diensten te exploiteren;
  • onze Diensten te verbeteren;
  • u en uw voorkeuren te begrijpen om uw ervaring en plezier in het gebruik van onze Diensten te verbeteren;
  • op uw opmerkingen en vragen te reageren en klantenservice te verlenen;
  • door u aangevraagde producten en diensten te leveren;
  • u gerelateerde informatie te sturen, waaronder bevestigingen, facturen, technische kennisgevingen, updates, beveiligingswaarschuwingen en ondersteunende en administratieve berichten;
  • enquêtes, projecten voor gebruikersonderzoek, wedstrijden en promotie-evenementen waaraan u deelneemt, uit te voeren en te beheren;
  • fraude of mogelijk illegale activiteiten te voorkomen en onze gebruiksvoorwaarden te handhaven;
  • u in staat te stellen met andere gebruikers te communiceren; en
  • elk ander doel te vervullen waarvoor u persoonsgegevens verstrekt.

Marketing en reclame

  • reclame en marketing en promotionele informatie aan u te leveren en te richten; en
  • met u te communiceren (onder meer via e-mail en pushmeldingen) over promoties, wedstrijden, beloningen, aanstaande evenementen en ander nieuws over producten en diensten die door ons en onze geselecteerde partners worden aangeboden.

Onderzoek en ontwikkeling

  • geaggregeerde of anonieme informatie te creëren die is afgeleid van de persoonsgegevens die wij verwerken en die wij kunnen gebruiken en openbaar maken voor onderzoek, ontwikkeling en andere wettige zakelijke doeleinden;
  • persoonsgegevens te koppelen of te combineren met andere informatie die we van derden krijgen om uw voorkeuren te begrijpen en u betere diensten aan te bieden; en
  • informatie te analyseren die u naar keuze aan ons verstrekt in verband met Studio-enquêtes en projecten voor gebruikersonderzoek om inzicht te krijgen in hoe gebruikers omgaan met onze Diensten, om onze Diensten te verbeteren, om te overwegen nieuwe producten of diensten te ontwikkelen, en andere wettige doeleinden.

Naleving en bescherming

  • te voldoen aan toepasselijke wetten, wettige verzoeken en juridische procedures, zoals het reageren op dagvaardingen of verzoeken van overheidsinstanties;
  • onze, uw of andermans rechten, privacy, veiligheid of eigendom te beschermen (inclusief door het onderzoeken, instellen, indienen of verdedigen van juridische claims);
  • onze interne processen te controleren op naleving van wettelijke en contractuele vereisten of ons interne beleid;
  • de voorwaarden die van toepassing zijn op de Diensten te handhaven; en
  • frauduleuze, schadelijke, ongeoorloofde, onethische of illegale activiteiten, waaronder cyberaanvallen en identiteitsdiefstal te voorkomen, vast te stellen, te onderzoeken en te ontmoedigen.

Pushmeldingen

Wij kunnen u af en toe pushmeldingen sturen via onze Dienst om u spelupdates, hoge scores en andere dienstgerelateerde meldingen te sturen die voor u van belang kunnen zijn. U kunt zich te allen tijde afmelden voor het ontvangen van dit soort berichten door ze op apparaatniveau uit te schakelen via uw instellingen.

  1. HET DELEN VAN UW INFORMATIE

We kunnen informatie die we verzamelen delen voor de volgende doeleinden:

  • Dienstverleners. Met dienstverleners die diensten namens ons uitvoeren of onze Diensten verbeteren, waaronder hostingdiensten, klantenservice, analysediensten en om ons te helpen bij onze marketinginspanningen;
  • Betalingsverwerkers. Met externe betalingsverwerkers die betalingen van u verwerken;
  • Advertentiepartners. Adverteerders, advertentie-exchanges en andere advertentietechnologiebedrijven die de gegevens nodig hebben om onze relevante advertenties te selecteren en aan u en anderen aan te bieden, en ons te helpen bij onze marketinginspanningen, inclusief zoals beschreven in het gedeelte Online reclame hieronder;
  • Affiliates. Met onze moedermaatschappij, dochterondernemingen en andere affiliates;
  • Professionele adviseurs. Met professionele adviseurs, zoals advocaten, accountants, bankiers en verzekeraars, waar nodig in het kader van de professionele diensten die zij aan ons verlenen;
  • Autoriteiten en anderen. Met wetshandhavers en overheidsinstanties, als wij te goeder trouw geloven dat dit noodzakelijk of passend is voor de hierboven beschreven doeleinden naleving en bescherming;
  • Overnemers van bedrijven. Met overnemers en andere relevante deelnemers (en hun adviseurs) in zakelijke transacties (of onderhandelingen over of due diligence voor dergelijke transacties) die een bedrijfsafstoting, fusie, consolidatie, overname, reorganisatie, verkoop of andere dispositie van alle of een deel van de activiteiten of activa van, of aandelenbelangen in, Studio of onze affiliates inhouden (inclusief in verband met een faillissement of soortgelijke procedure); en
  • Door u opgegeven ontvangers. Wij kunnen persoonsgegevens over een persoon bekendmaken aan bepaalde andere derden of openbaar maken met hun toestemming of op hun aanwijzing.
  1. ONLINE RECLAME

Op interesses gebaseerde reclame

Voor zover wij reclame weergeven in onze Diensten, kunnen wij, met uw toestemming zoals vereist door toepasselijke wetgeving, in de loop van de tijd online reclamenetwerken, sociale mediabedrijven en andere externe diensten toestaan informatie te verzamelen over uw gebruik van onze Diensten of informatie hierover delen om hen in staat te stellen advertenties af te spelen of weer te geven op onze Diensten, op andere apparaten die u mogelijk gebruikt en op andere websites, apps of diensten. Doorgaans, maar niet altijd, wordt de informatie die wij delen verstrekt via cookies, software-integraties of soortgelijke volgtechnologieën, die het door u gebruikte apparaat herkennen. Wij en onze externe partners gebruiken deze informatie om te proberen de advertenties die u online ziet relevanter te maken en beter af te stemmen op uw interesses, alsmede om advertentiegerelateerde diensten te leveren, zoals rapportage, attributie, analyse en marktonderzoek. Dergelijke informatie omvat het volgende:

  • merk, model en besturingssysteem van het apparaat;
  • apparaateigenschappen met betrekking tot schermgrootte en oriëntatie, geluidsvolume en batterij;
  • provider;
  • besturingssysteem;
  • naam en eigenschappen van de mobiele toepassing waarmee de gebruiker interageert met de Diensten;
  • land, tijdzone en lokale-instellingen (land en voorkeurstaal);
  • type en snelheid van de netwerkverbinding;
  • IP-adres;
  • geslacht;
  • trefwoorden;
  • Geolocatiegegevens op plaats- en/of landniveau;
  • de internetbrowser die wordt gebruikt om toegang te krijgen tot de Diensten; en
  • de advertising-ID (IDFA op iOS-apparaten en GAID op Android-apparaten).

Een lijst van deze reclamepartners en hun privacybeleid is beschikbaar op https://belka-games.com/ad-networks/. Het privacybeleid van onze partners kan aanvullende voorwaarden en bekendmakingen bevatten met betrekking tot hun praktijken voor het verzamelen en gebruiken van gegevens. Wij raden u aan om dat privacybeleid door te nemen voor meer informatie over de manier waarop zij gegevens verzamelen en gebruiken.

Sociale media-widgets

Onze Dienst kan sociale mediafuncties bevatten, zoals de Facebook-knop, Google, Instagram, Twitter of andere widgets. Deze sociale mediabedrijven kunnen u herkennen en informatie verzamelen over uw bezoek aan onze Diensten, en ze kunnen een cookie instellen of andere volgtechnologieën gebruiken. Deze bedrijven hebben op interesses gebaseerde advertentieprogramma's waarmee we advertenties kunnen sturen naar gebruikers die interesse hebben getoond in onze Diensten terwijl die gebruikers op het sociale mediaplatform zijn of naar groepen andere gebruikers die vergelijkbare kenmerken delen, zoals waarschijnlijke commerciële interesses en demografische gegevens. Uw interacties met die functies vallen onder de privacyverklaringen van die bedrijven.

Koppelen van meerdere apparaten

Wij, of onze externe partners, kunnen uw verschillende apparaten koppelen, zodat inhoud die u ziet op het ene apparaat kan leiden tot relevante reclame op een ander apparaat. Wij doen dit door informatie te verzamelen over elk apparaat dat u gebruikt wanneer u bent aangemeld bij onze Dienst. Wij kunnen ook samenwerken met externe partijen die volgtechnologieën of hulpmiddelen voor statistische modellering gebruiken om te bepalen of twee of meer apparaten gekoppeld zijn aan één gebruiker of huishouden. Wij kunnen een gemeenschappelijke accountidentificatie (zoals een e-mailadres of gebruikers-ID) delen met externe reclamepartners om u op verschillende apparaten te herkennen. Wij en onze partners kunnen deze koppeling van apparaten gebruiken om op deze apparaten op interesses gebaseerde reclame en andere gepersonaliseerde inhoud aan te bieden, om analyses uit te voeren en om de prestaties van onze reclamecampagnes te meten.

Google Analytics en advertenties

Wij maken gebruik van bepaalde vormen van 'display advertising' en andere geavanceerde functies via Google Analytics, waaronder, maar niet beperkt tot, Remarketing met Google Analytics, de DoubleClick Campaign Manager Integration, Google Ads en Google Analytics Demographics and Interest Reporting. Deze functies stellen ons in staat 'first-party cookies' (zoals de Google Analytics-cookie) en 'third-party cookies' (zoals de DoubleClick-advertising cookie) of andere 'third-party cookies' samen te gebruiken om advertenties samen te stellen, te optimaliseren en weer te geven op basis van uw eerdere bezoeken aan de Dienst en om onze advertenties en inhoud op u af te stemmen. U kunt uw advertentievoorkeuren beheren of u afmelden voor bepaalde advertentieproducten van Google door naar de Google Ads Preferences Manager te gaan, nu beschikbaar via https://google.com/ads/preferences. Voor informatie over hoe u zich kunt afmelden voor het verzamelen van gegevens door Google Analytics, gaat u naar https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Afmelden voor op interesses gebaseerde reclame

Ga naar www.aboutads.info/choices of www.youronlinechoices.eu (voor personen in de EU) voor meer informatie over op interesses gebaseerde reclame en hoe u zich kunt afmelden voor deze vorm van reclame in uw webbrowser door bedrijven die deelnemen aan het zelfreguleringsprogramma van de Digital Advertising Alliance ('DAA'). Als u zich wilt afmelden voor op interesses gebaseerde reclame in mobiele apps op uw apparaat door bedrijven die deelnemen aan de AppChoices-app van de DAA, kunt u die app downloaden op uw apparaat en uw keuze kenbaar maken. AppChoices is beschikbaar via de onderstaande links:

U kunt het verzamelen van gegevens door derden ook beperken door naar de instellingen van uw mobiele apparaat te gaan en de instellingen voor volgen van advertenties aan te passen (zoals het uitschakelen van de functie 'Apps toestaan te verzoeken te volgen') of door gebruik te maken van andere privacyopties in de instellingen van uw apparaat.

Houd er rekening mee dat een keuze voor afmelden niet tot gevolg heeft dat er geen advertenties meer verschijnen in uw browser of toepassingen of dat het aantal advertenties dat u ontvangt, wordt verminderd. U ziet nog steeds advertenties, maar die advertenties kunnen minder relevant zijn voor uw interesses. Bovendien: als u een andere browser gebruikt of cookies uit uw browser wist, of een ander mobiel apparaat gebruikt, moet u mogelijk uw keuzes voor afmelden ook toepassen op die specifieke browser of dat specifieke apparaat.

Houd er rekening mee dat de in dit gedeelte beschreven hulpmiddelen voor afmelden door derden worden geleverd, niet door ons. Wij hebben geen controle over en zijn niet verantwoordelijk voor de effectiviteit van, of naleving van de opties voor afmelden of programma's van derden of de juistheid van hun verklaringen over hun programma's. Bovendien kunnen derden nog steeds cookies gebruiken om informatie te verzamelen over uw gebruik van onze online diensten, onder meer voor analyse en fraudepreventie en voor elk ander doel dat volgens de beginselen van de DAA is toegestaan.

Niet volgen

Sommige internetbrowsers kunnen geconfigureerd zijn om 'Niet volgen'-signalen te sturen naar de online diensten die u bezoekt. Wij reageren momenteel niet op 'Niet volgen' of soortgelijke signalen. Ga voor meer informatie over 'Niet volgen' naar http://www.allaboutdnt.com.

  1. BEVEILIGING VAN UW INFORMATIE

Wij treffen redelijke en passende technische en organisatorische maatregelen om de beveiliging van uw persoonsgegevens te beschermen tegen toevallige of onwettige vernietiging, verlies, wijziging of beschadiging.

Geen enkel beveiligingssysteem is echter ondoordringbaar en wij kunnen de veiligheid van uw persoonsgegevens niet garanderen. Elke overdracht is op eigen risico.

  1. BEWAREN VAN GEGEVENS

Wij slaan gegevens op servers in de VS of in elk ander land waar de Studio of affiliates, dochterondernemingen, agenten of contractanten of dienstverleners faciliteiten hebben, op. Wij bewaren uw persoonsgegevens zo lang als nodig is om u Diensten te verlenen, tenzij wij wettelijk verplicht zijn deze te verwijderen of als wij uw verzoek om de informatie te verwijderen overeenkomstig de toepasselijke wetgeving aanvaarden. Wij bewaren en gebruiken uw persoonsgegevens ook als dat nodig is om aan onze wettelijke verplichtingen te voldoen, geschillen op te lossen en onze overeenkomsten af te dwingen.

Wanneer wij uw persoonsgegevens niet langer nodig hebben, zullen wij trachten deze te verwijderen of te anonimiseren of, indien dit niet mogelijk is (bijvoorbeeld omdat uw persoonsgegevens zijn opgeslagen in back-up-archieven), zullen wij veiligheidsmaatregelen toepassen op uw persoonsgegevens en deze isoleren van verdere verwerking totdat verwijdering mogelijk is. Indien wij uw persoonsgegevens anonimiseren (zodat deze niet langer met u in verband kunnen worden gebracht), kunnen wij deze informatie voor onbepaalde tijd gebruiken zonder u daarvan op de hoogte te stellen.

  1. DE PRIVACY VAN KINDEREN

De Diensten zijn niet bedoeld voor gebruik door kinderen (van 16 jaar of een hogere leeftijd zoals vereist door toepasselijke wetgeving). Wij verzamelen niet bewust persoonsgegevens van kinderen via de Diensten en staan hen niet bewust toe onze Diensten te gebruiken. Als we ontdekken dat we onbedoeld persoonsgegevens van een kind hebben verzameld, zullen we die informatie verwijderen. Als u denkt dat wij persoonsgegevens hebben verzameld van of over een kind, neem dan contact met ons op via privacy@belkatechnologies.com.

  1. WEBSITES EN DIENSTEN VAN DERDEN

De Diensten kunnen integraties of links bevatten naar websites of diensten van derden, waaronder die van onze zakelijke partners. Bij interacties met deze derden verstrekt u informatie rechtstreeks aan de externe partij. Houd er rekening mee dat de Studio niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van deze derden of enige entiteit waarvan we geen eigenaar zijn en/of die we niet controleren. Wij raden u aan het privacybeleid en de online voorwaarden van deze derden te lezen om meer te weten te komen over hoe zij met uw persoonsgegevens omgaan.

  1. OVERDRACHT VAN PERSOONSGEGEVENS BUITEN UW LAND

Wij kunnen informatie die wij over u verzamelen overdragen aan gelieerde entiteiten of aan andere derden over de grenzen heen en van uw land of jurisdictie naar andere landen of jurisdicties over de hele wereld. Als u zich in de Europese Economische Ruimte, het Verenigd Koninkrijk of Zwitserland bevindt, kunnen uw persoonsgegevens buiten deze regio's worden verwerkt, ook in de Verenigde Staten.

  1. UW INFORMATIE BEHEREN

Behoudens bepaalde uitzonderingen kunt u de informatie die wij over u ontvangen, beheren.

Als u wilt dat wij uw informatie verwijderen, kunt u een e-mail sturen naar privacy@belkatechnologies.com en in de onderwerpregel 'Mijn account verwijderen' zetten (of verzoeken om uw informatie te verwijderen binnen de app die u gebruikt). Als u overgaat tot het verwijderen van uw account, hebt u geen toegang meer tot het spelaccount of de diensten die aan uw account zijn gekoppeld. Andere stappen die u moet nemen als u uw account wilt verwijderen, zijn het loskoppelen van uw Facebook-account van onze mobiele games, indien van toepassing, en het verwijderen van het spel van uw mobiele apparaat. Als u ons vraagt om uw account te verwijderen, gaan al uw voortgang in het spel en ongebruikte virtuele items verloren en kunnen wij deze in de toekomst mogelijk niet meer herstellen. Uw informatie, bijvoorbeeld gegevens over betalingen of klantenservice, kan worden bewaard voor juridische en boekhoudkundige doeleinden. Als u inhoud hebt verzonden of geplaatst op de Dienst, kunnen wij deze mogelijk niet verwijderen.

Als u de informatie die wij over u hebben, wilt inzien, wijzigen of corrigeren, kunt u een e-mail sturen naar privacy@belkatechnologies.com met dit verzoek.

Voor alle bovenstaande verzoeken moeten wij uw identiteit verifiëren voordat we uw verzoek kunnen verwerken. Om uw identiteit te verifiëren, zullen wij over het algemeen voldoende informatie die u ons verstrekt, moeten vergelijken met de informatie die wij over u in onze systemen bewaren.

  1. SPECIFIEKE BEPALINGEN VOOR PERSONEN UIT DE EER, HET VERENIGD KONINKRIJK EN ZWITSERLAND

Deze aanvullende bepalingen gelden voor personen die gevestigd zijn in de Europese Economische Ruimte ('EER'), het Verenigd Koninkrijk ('VK') en Zwitserland.

Samfinaco Limited, met geregistreerd adres 1100 Page Mill Road, Palo Alto, CA 94304, is de 'gegevensbeheerder' die verantwoordelijk is voor de verwerking van persoonsgegevens in verband met onze Diensten. Dit betekent dat wij bepalen hoe en verantwoordelijk zijn voor de manier waarop uw persoonsgegevens worden gebruikt.

Uw rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens

In overeenstemming met de toepasselijke privacywetgeving hebt u de volgende rechten met betrekking tot uw persoonlijke gegevens die wij bewaren:

  • Toegang tot en correctie van uw persoonsgegevens. U kunt te allen tijde toegang vragen tot de persoonsgegevens die wij over u bewaren. Mogelijk moeten wij u vragen bepaalde informatie te verstrekken om er zeker van te zijn dat u bent wie u beweert te zijn. Als u vindt dat de informatie op uw account niet nauwkeurig, volledig of bijgewerkt is, geef ons dan de nodige informatie om deze te corrigeren.
  • Verwijderen of beperken van de toegang tot uw gegevens. U kunt verzoeken om verwijdering of beperking van de toegang tot uw persoonsgegevens. Wij kunnen uw verzoek uitstellen of weigeren indien uw persoonsgegevens momenteel worden gebruikt voor het verlenen van Diensten of voor andere legitieme doeleinden, in welk geval wij u zullen laten weten of wij dit niet kunnen doen en waarom.
  • Overdracht van uw persoonsgegevens (ook bekend als uw recht op gegevensportabiliteit). U hebt het recht om uw persoonsgegevens die u ons hebt verstrekt, te ontvangen in een gestructureerd, algemeen gebruikt en machinaal leesbaar formaat en het recht om deze gegevens over te dragen aan een andere partij van uw keuze, indien dit technisch mogelijk is. Dit recht is echter niet van toepassing wanneer het de rechten en vrijheden van anderen zou schaden.
  • Recht op bezwaar tegen verwerking. U hebt onder bepaalde voorwaarden het recht om bezwaar te maken tegen het door ons verwerken van uw persoonsgegevens.
  • Uw toestemming intrekken. Neem contact met ons op als u uw toestemming voor de verwerking van uw persoonsgegevens op basis van die toestemming wilt intrekken. De uitoefening van dit recht heeft geen invloed op de rechtmatigheid van de verwerking op basis van de toestemming vóór de intrekking.

Wilt u een van uw hierboven beschreven rechten uitoefenen, neem dan contact met ons op via privacy@belkatechnologies.com of schrijf ons op het adres dat vermeld staat in het gedeelte 'Contact opnemen'. Als u een verzoek indient, zullen wij doorgaans binnen een maand reageren, hoewel een langere periode kan worden toegestaan.

Recht op het indienen van een klacht. Als u een klacht wilt indienen over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, neem dan in eerste instantie contact met ons op via privacy@belkatechnologies.com en wij zullen uw verzoek in behandeling nemen. Dit doet geen afbreuk aan uw recht om een klacht in te dienen bij een toezichthouder voor gegevensbescherming in de EU. Als u in de Europese Unie gevestigd bent, is informatie over hoe u contact kunt opnemen met uw lokale autoriteit voor gegevensbescherming beschikbaar op https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/reform/what-are-data-protection-authorities-dpas_en. Als u in het Verenigd Koninkrijk of Zwitserland bent gevestigd, zijn uw lokale autoriteiten voor gegevensbescherming respectievelijk het Britse Information Commissioner's Office (https://ico.org.uk/global/contact-us/) en de Zwitserse Federal Data Protection and Information Commissioner (https://www.edoeb.admin.ch/edoeb/en/home/the-fdpic/contact/address.html).

Wettelijke basis voor verwerking

Met betrekking tot elk van de doeleinden waarvoor wij uw persoonsgegevens gebruiken (raadpleeg de rubrieken 2, 3 en 4 hierboven), varieert de rechtsgrondslag waarop wij ons kunnen beroepen, afhankelijk van de aard van en de reden voor het specifieke gebruik waarvoor wij uw persoonsgegevens gebruiken. Over het algemeen zullen wij uw persoonsgegevens echter gebruiken:

  • Wanneer wij dit moeten doen om een contract uit te voeren dat wij met u willen aangaan of met u zijn aangegaan - dit zal bijvoorbeeld relevant zijn wanneer wij uw persoonsgegevens gebruiken om u de Diensten te verlenen, om de Diensten te exploiteren en om uw Account aan te maken en te onderhouden.
  • Wanneer dit noodzakelijk is voor onze legitieme belangen, en/of die van een derde partij, en uw belangen en grondrechten niet zwaarder wegen dan die belangen - dit zal bijvoorbeeld relevant zijn wanneer wij uw persoonsgegevens delen in het kader van een feitelijke of toekomstige bedrijfsgebeurtenis; in deze gevallen hebben wij en eventuele relevante derde partijen er een legitiem belang bij om die partijen in staat te stellen al onze activiteiten of relevante onderdelen daarvan te onderzoeken en, indien relevant, voort te zetten.
  • Wanneer wij moeten voldoen aan een wettelijke of reglementaire verplichting - dit is bijvoorbeeld relevant wanneer wij wettelijk verplicht zijn uw persoonsgegevens te verstrekken aan autoriteiten om te voldoen aan wettelijke of reglementaire verzoeken.
  • Wanneer wij uw specifieke toestemming hebben om de verwerking voor het betreffende doel uit te voeren - dit is bijvoorbeeld relevant wanneer wij uw persoonsgegevens gebruiken om u gerichte online reclame te tonen.

Voor vragen over de rechtsgrondslag waarop wij ons voor de gegevensverwerking baseren, kunt u contact met ons opnemen op privacy@belkatechnologies.com. Ga naar het gedeelte 'Contact opnemen' hieronder voor contactinformatie.

Marketing en reclame

Van tijd tot tijd kunnen wij contact met u opnemen met informatie over onze diensten, waaronder het versturen van marketingberichten en het vragen om uw feedback over onze diensten. De meeste marketingberichten die we versturen zullen per e-mail of pushmeldingen zijn. Voor sommige marketingberichten kunnen we persoonsgegevens gebruiken die we over u verzamelen om ons te helpen de meest relevante marketinginformatie met u te delen.

Wanneer wij vertrouwen op toestemming om u marketingberichten te sturen, zullen wij u dergelijke berichten alleen sturen als u ons daarvoor toestemming heeft gegeven. U kunt uw toestemming op een later tijdstip intrekken door te klikken op de link 'afmelden' onderaan onze marketinge-mails of door uw voorkeuren bij te werken op de pagina instellingen van de App of Dienst.

Overdracht en verwerking van gegevens buiten Europa

Als u zich in de EER, het Verenigd Koninkrijk of Zwitserland bevindt, kunnen uw persoonsgegevens buiten deze regio's worden verwerkt, waaronder in de Verenigde Staten. In het geval van een dergelijke overdracht proberen wij doorgaans te zorgen voor een mate van bescherming die vergelijkbaar is met die in uw eigen land door gebruik te maken van een van de volgende mechanismen:

  • Overdracht naar gebieden met een adequaatheidsbesluit. Wij kunnen uw persoonsgegevens overdragen aan landen of gebieden waarvan de wetgeving door de betrokken autoriteiten (bijv. door de Europese Commissie, de regering van het Verenigd Koninkrijk en/of de Zwitserse Bondsraad) is aangemerkt als een passend beschermingsniveau voor persoonsgegevens.
  • Overdracht naar gebieden zonder adequaatheidsbesluit.
    • Wij kunnen uw persoonsgegevens overdragen aan landen of gebieden waarvan de wetgeving door de betreffende autoriteiten niet wordt geacht een adequaat niveau van bescherming van persoonsgegevens te bieden (bijvoorbeeld de Verenigde Staten).
    • In deze gevallen kunnen wij echter gebruik maken van specifieke passende en door de bevoegde autoriteiten goedgekeurde waarborgen, die bedoeld zijn om persoonsgegevens dezelfde bescherming te bieden als in de EER, het Verenigd Koninkrijk of Zwitserland - bijvoorbeeld standaardcontracten die voor dit doel door de bevoegde autoriteiten zijn goedgekeurd.

In beperkte omstandigheden kunnen wij ons beroepen op een uitzondering of 'afwijking', die ons toestaat uw persoonsgegevens door te geven aan ontvangers in dergelijke landen ondanks het ontbreken van een 'besluit waarbij het beschermingsniveau passend wordt verklaard' of 'passende waarborgen' - bijvoorbeeld op basis van uw uitdrukkelijke toestemming voor die overdracht.

Als u meer informatie wenst over de specifieke mechanismen die door ons worden gebruikt bij de overdracht van uw persoonsgegevens, kunt u contact met ons opnemen op privacy@belkatechnologies.com. Ga naar het gedeelte 'Contact opnemen' hieronder voor contactinformatie.

  1. SPECIFIEKE BEPALINGEN VOOR CONSUMENTEN IN CALIFORNIË

Deze aanvullende bepalingen voor consumenten uit Californië gelden alleen voor personen die in Californië wonen. De California Consumer Privacy Act van 2018 ('CCPA') en de California Privacy Rights Act van 2020 ('CPRA') voorzien in aanvullende rechten op kennisneming, toegang, correctie, verwijdering en afmelden, en verplichten 'bedrijven' die persoonsgegevens verzamelen of bekendmaken om kennisgeving te doen en een middel om die rechten uit te oefenen.

Uw privacyrechten als u in Californië woont. Inwoners van Californië hebben de onderstaande rechten onder de CCPA. Echter: deze rechten zijn niet absoluut, en in bepaalde gevallen kunnen wij uw verzoek weigeren zoals toegestaan door de wet.

  • Informatie. U kunt de volgende informatie opvragen over hoe wij uw Persoonsgegevens in de afgelopen 12 maanden hebben verzameld en gebruikt:
    • De categorieën Persoonsgegevens die wij hebben verzameld.
    • De categorieën van bronnen waaruit wij Persoonsgegevens hebben verzameld.
    • Het zakelijke of commerciële doel voor het verzamelen en/of verkopen van Persoonsgegevens.
    • De categorieën van derden aan wie wij Persoonsgegevens bekendmaken.
    • De categorieën van Persoonsgegevens die wij verkochten of openbaar maakten voor een zakelijk doel.
    • De categorieën van derden aan wie de Persoonsgegevens werden verkocht of bekendgemaakt voor een zakelijk doel.
  • Toegang. U kunt een kopie opvragen van de Persoonsgegevens die wij gedurende de afgelopen 12 maanden over u hebben verzameld.
  • Corrigeren. U kunt ons verzoeken informatie in uw account te corrigeren die niet nauwkeurig, volledig of bijgewerkt is door ons de nodige informatie te verstrekken om deze te corrigeren.
  • Verwijdering. U kunt ons vragen de Persoonsgegevens die wij van u hebben verzameld, te verwijderen.
  • Afmelden voor verkoop. U kunt zich afmelden voor elke verkoop van uw Persoonsgegevens.
  • Non-discriminatie. U hebt het recht de hierboven beschreven rechten uit te oefenen zonder discriminatie zoals verboden door de CCPA.

Recht om u af te melden voor de verkoop van informatie

Wij 'verkopen' geen informatie over onze gebruikers zoals de meeste mensen die term zouden begrijpen. In overeenstemming met de gangbare praktijk bij bedrijven die online opereren, 'delen' wij echter wel informatie in die zin dat wij bepaalde reclamenetwerken van derden en andere bedrijven van derden toestaan uw persoonsgegevens rechtstreeks van uw browser of apparaat te verzamelen en openbaar te maken via cookies of volgtechnologieën wanneer u onze websites bezoekt of ermee interageert, onze apps gebruikt of anderszins met ons in contact treedt. Deze derden gebruiken uw persoonsgegevens voor het analyseren en optimaliseren van onze Dienst en advertenties op onze websites, op andere websites of mobiele apps, of op andere apparaten die u mogelijk gebruikt, om inhoud te personaliseren of om advertenties weer te geven die beter aansluiten op uw interesses, en om andere advertentiegerelateerde diensten uit te voeren, zoals rapportage, attributie, analyse en marktonderzoek. Raadpleeg het gedeelte Online reclame hierboven voor meer informatie over hoe derden automatisch informatie verzamelen op onze Site en de keuzes die u kunt hebben met betrekking tot deze activiteiten.

Het uitoefenen van uw rechten

Om uw recht op kennisname, recht op toegang, recht op correctie, recht op verwijdering, recht op afmelden voor informatieverkoop, of enig ander recht dat u volgens de toepasselijke wetgeving heeft, uit te oefenen, dient u een verzoek in door een e-mail te sturen naar privacy@belkatechnologies.com of door ons te schrijven op het fysieke adres in het gedeelte 'Contactpersonen' hieronder, met als onderwerpregel 'California Rights Request' en met vermelding van welk(e) recht(en) u wilt uitoefenen (bijvoorbeeld uw recht op verwijdering). We moeten uw identiteit verifiëren voordat we uw verzoek kunnen verwerken. Om uw identiteit te verifiëren, zullen wij over het algemeen vragen om voldoende informatie die u ons verstrekt te vergelijken met de informatie die wij over u in onze systemen bewaren. Onder bepaalde omstandigheden kunnen wij een verzoek tot uitoefening van de hierboven beschreven rechten afwijzen, met name wanneer wij uw identiteit niet kunnen verifiëren of uw informatie in onze systemen niet kunnen vinden. Als wij niet aan uw verzoek of een deel daarvan kunnen voldoen, zullen wij de redenen voor de weigering toelichten.

Onder bepaalde omstandigheden is het u toegestaan een gemachtigde in te schakelen om namens u verzoeken in te dienen wanneer (i) u voldoende bewijs levert dat de verzoeker een gemachtigde is met schriftelijke toestemming om namens u te handelen en (ii) u uw eigen identiteit voldoende bij ons verifieert.

Wij streven ernaar om binnen 45 dagen na ontvangst van een verzoek van een consument te reageren. Indien wij meer tijd nodig hebben, zullen wij u schriftelijk informeren over de reden en de verlengingsperiode.

Persoonsgegevens die wij verzamelen, gebruiken en openbaar maken. De onderstaande grafiek geeft een samenvatting van de Persoonsgegevens die wij verzamelen aan de hand van de categorieën van Persoonsgegevens die in de CCPA worden gespecificeerd, en beschrijft onze huidige praktijken en gedurende de 12 maanden voorafgaand aan de ingangsdatum van dit Privacybeleid. Raadpleeg de Rubrieken 1-3 van ons Privacybeleid voor meer informatie. Informatie die u vrijwillig aan ons verstrekt, zoals in vrije webformulieren, kan andere categorieën van persoonsgegevens bevatten die hieronder niet worden beschreven. Wij verzamelen niet opzettelijk 'gevoelige persoonsgegevens' volgens de CPRA en proberen deze ook niet te achterhalen.

Categorie verzamelde persoonsgegevens

Bron(nen) van persoonsgegevens

Zakelijk(e) doeleinde(n) voor het verzamelen

Categorieën van derden aan wie wij de persoonsgegevens voor zakelijke doeleinden bekendmaken

Identificatoren, zoals naam, gebruikersnaam, e-mailadres en andere contactgegevens, IP-adres en online identificatoren (zoals reclame-ID's en cookies)

  • U of uw apparaat/apparaten
  • Advertentiepartners
  • Affiliates
  • Het leveren van de Diensten
  • Het leveren van advertenties
  • Technische ondersteuning
  • Klantenservice
  • Het verwerken van betalingen
  • Analytica
  • Onderzoek en -ontwikkeling op bedrijfsniveau
  • Marketing en promoties
  • Platformbescherming en fraudepreventie
  • Naleving van wettelijke verplichtingen
  • Dienstverleners
  • Affiliates
  • Door u opgegeven ontvanger(s)
  • Overheidsinstanties/wetshandhaving
  • Delen met reclamepartners* voor op interesse gebaseerde reclame

Aanvullende California Customer Records, zoals adresboekinformatie

  • U of uw apparaat/apparaten
  • Het leveren van de Diensten
  • Analytica
  • Onderzoek en -ontwikkeling op bedrijfsniveau
  • Marketing en reclame
  • Affiliates
  • Door u opgegeven ontvangers

Kenmerken van beschermde categorieën, zoals leeftijd of geslacht

  • U of uw apparaat/apparaten
  • Het leveren van de Diensten
  • Het leveren van advertenties
  • Analytica
  • Onderzoek en -ontwikkeling op bedrijfsniveau
  • Platformbescherming en fraudepreventie
  • Naleving van wettelijke verplichtingen
  • Dienstverleners
  • Affiliates
  • Door u opgegeven ontvanger(s)
  • Overheidsinstanties/wetshandhaving
  • Delen met reclamepartners* voor op interesse gebaseerde reclame

Commerciële informatie, zoals aankoopgeschiedenis, in-app-aankopen of andere aankoop- of verbruikshistorie of -trends

  • U of uw apparaat/apparaten
  • Het leveren van de Diensten
  • Het leveren van advertenties
  • Analytica
  • Onderzoek en -ontwikkeling op bedrijfsniveau
  • Platformbescherming en fraudepreventie
  • Naleving van wettelijke verplichtingen
  • Dienstverleners
  • Affiliates
  • Door u opgegeven ontvangers
  • Betalingsverwerkers
  • Delen met reclamepartners* voor op interesse gebaseerde reclame

Internet- of netwerkinformatie, zoals informatie over interacties met een website, applicatie of advertentie

  • U of uw apparaat/apparaten
  • Het leveren van de Diensten
  • Het leveren van advertenties
  • Analytica
  • Onderzoek en -ontwikkeling op bedrijfsniveau
  • Platformbescherming en fraudepreventie
  • Naleving van wettelijke verplichtingen
  • Dienstverleners
  • Affiliates
  • Door u opgegeven ontvangers
  • Overheidsinstanties/wetshandhaving
  • Delen met reclamepartners* voor op interesse gebaseerde reclame

Geolocatiegegevens, zoals geolocatiegegevens op stads- of provincieniveau

  • U of uw apparaat/apparaten
  • Het leveren van de Diensten
  • Het leveren van advertenties
  • Analytica
  • Onderzoek en -ontwikkeling op bedrijfsniveau
  • Platformbescherming en fraudepreventie
  • Naleving van wettelijke verplichtingen
  • Dienstverleners
  • Affiliates
  • Door u opgegeven ontvangers
  • Overheidsinstanties/wetshandhaving
  • Delen met reclamepartners* voor op interesse gebaseerde reclame

Conclusies, zoals het afleiden van informatie, gegevens of veronderstellingen uit de bovengenoemde categorieën van persoonsgegevens

  • U of uw apparaat/apparaten
  • Het leveren van de Diensten
  • Het leveren van advertenties
  • Analytica
  • Onderzoek en -ontwikkeling op bedrijfsniveau
  • Platformbescherming en fraudepreventie
  • Naleving van wettelijke verplichtingen
  • Dienstverleners
  • Affiliates
  • Delen met reclamepartners* voor op interesse gebaseerde reclame

* Ingevolge de CPRA en zoals verder hierboven beschreven, wordt deze informatie 'gedeeld' met reclamepartners voor op interesses gebaseerde reclame.

  1. WIJZIGINGEN OP DEZE VERKLARING

Wij kunnen deze Verklaring bijwerken om wijzigingen in onze werkwijzen op het gebied van privacy van gegevens en informatie weer te geven. Indien wij wezenlijke veranderingen doorvoeren, zullen wij u hiervan op de hoogte stellen door middel van een bericht op de Diensten voordat de verandering van kracht wordt. Wij raden u aan deze Verklaring regelmatig te raadplegen voor de meest recente informatie over ons privacybeleid. Merk op dat indien wij de Verklaring moeten aanpassen aan wettelijke vereisten, de nieuwe privacyverklaring onmiddellijk of zoals vereist van kracht wordt.

  1. CONTACT OPNEMEN

Onze functionaris voor gegevensbescherming

Neem voor nadere informatie contact met ons op via privacy@belkatechnologies.com of het onderstaande adres.

1100 Page Mill Road, Palo Alto, CA 94304